Stafi i Kualifikuar

Doktorët e kilinkës sonë janë të specializuar në disa grada shkencore.

Ne jemi të Certifikuar

Klinika jonë është e certifikuar nga organe kompetente të shëndetësisë.

Teknologji Moderne

Aparaturat tona janë moderne dhe me standarte europiane.

OPINIONE DHE VLERËSIME

Shërbimet Dentare

Pastrim gurëzash, Fluorizim, Air flow
Trajtimi i gingivave
Trajtimi i kanaleve
Mbushje dhe Parandalim i kavitetit
Zbardhim, Kurora, Faseta klinike, Faseta E-Max, Veeners
Aparate të lëvizshme, metalike, qeramike, invisalign
Ekstraksion dhe Mbushje dhëmb qumështi
Ekstraksion dhëmb pjekurie, Transplant i kockës, Kirurgji e sinusit
Implante me kirurgun italian
Panoramex, Grafi e vogël
Teknologji moderne

Welcome to Dental Care One

No front page content has been created yet.